Hjælp til forretningsudvikling

Optimering af drift, processer og beslutningsgrundlag

Formål

Formålet med hjælp til forretningsudvilking er at optimere de fundamentale processer, omkostningsprofiler og det grundlag som du tager centrale beslutninger ud fra. Vi sørger for at du får overblikket over din virksomhed, så du har de rigtige informationer tilgængelige på det rigtige tidspunkt. Det gør det nemmere at træffe de rigtige beslutninger, og vi bruger billedet med du er piloten som vi giver et overskueligt cockpit. 

Resultat

Vi udvikler en virksomhedsmodel, som er værktøj som løbende giver dig et overblik over virksomhedens situation, væsentlige ændringer og nye trends. Det vil kunne lave simuleringer og se effekten af forskellige optimeringsmuligheder. Modellen tager udgangspunkt i din virksomhed, og vi tilpasser dine krav og ønsker. 

Potentiale og metode

Med strategisk forretningsudvikling ser vi på, hvordan din virksomhed generer indtægter, omkostningsprofilen for dine forskellige ydelser, overskudsindex og andre finansielle målinger. Vi vil analysere, hvordan virksomhedens indtjening har udviklet sig over tid, hvor de største omkostninger ligger, og hvor der er muligheder for at øge indtjeningen eller reducere omkostningerne.

Vi gennemgår dine arbejdsprocesser og identificer flaskehalse. Dette omfatter at se på, hvordan arbejdsopgaverne udføres i din virksomhed og identificere områder, hvor processerne kan forbedres eller helt skæres væk. Der er måske flaskehalse, eller opgaver der tager for lang tid, som kan automatiseres eller effektiviseres.

Vi undersøger feedback fra kunder og medarbejdere: Dette omfatter at tale med kunder og medarbejdere for at få feedback på virksomhedens produkter, service og arbejdsmiljø. Vi vil analysere, hvilke områder der er mest kritiske for kunderne og medarbejderne, og hvor der er muligheder for forbedringer.

Med hjælp til forretningsudvikling vil vi også analysere konkurrencepositionen og kortlægge, hvordan virksomheden placerer sig i forhold til konkurrenterne. Dette viser , hvor stærk virksomhedens markedsposition er, og hvor der er muligheder for at differentiere sig fra konkurrenterne.

Opdateret og værdiskabende viden er helt central for, at du og din virksomhed er i stand til at træffe de rigtige beslutninger, der gavner dine kunder og din virksomhed mest muligt. Regelmæssige undersøgelser og optimeringer er vigtige for, at din virksomhed kan anvende ressourcerne optimalt.

Forsberg & Co hjælper din virksomhed med at foretage metodiske, pålidelige optimeringer af dine virksomhed.

Næste skridt

Alle optimeringer foretaget af Forsberg & Co vil resultere i værktøjer, der klart og tydeligt giver dig adgang til de vigtigste informationer og konklusioner, og giver dig al baggrundsdata til brug i fremtiden. Forsberg anvender velafprøvede metoder som erfaringsmæssigt giver retvisende resultater, og skaber både værdifuld og handlingsorienteret indsigt. Dermed er vi også specialiserede i hjælp til strategisk forretningsudvikling.

Book et uforpligtende møde, så du kan blive klogere på, hvordan vi sammen kan optimere din virksomhed både på den kort og den lange bane.

Forretningsudvikling

Seneste nye artikler

Salgspsykologi, salg, salgsoptimering
Forretningsudvikling

Hvordan salgspsykologi kan øge dit salg

Lær om salgspsykologi og hvordan det kan hjælpe dig med at forstå køberadfærd, forbedre din salgsteknik og kommunikation, skabe en bedre relation med køberne og ...
Læs mere
Forretningsudvikling

Markedsundersøgelser er din virksomheds GPS

Gennem indsamling af information om din markedsposition, kundeadfærd, konkurrent-landskab og markedstrends, får du de værktøjer du skal bruge for at træffe de bedste beslutninger om ...
Læs mere

FAQ

Forretningsudvikling er strategiske tiltag, der sigter mod at udvide og styrke en virksomheds aktiviteter for at opnå vækst, indtjening og konkurrenceevne.

Fordelene ved forretningsudvikling kan inkluderer øget konkurrenceevne, vækstmuligheder, tilpasning til markedets ændringer, optimeringer af ressourcer, langsigtet succes, innovation, datadrevne beslutninger og øget kundetilfredshed.
Ved at fokusere på strategisk planlægning, innovation og procesoptimering hjælper vores forretningsudviklingstjenester virksomheder med opnå en bæredygtig succes. Dette indebærer ikke kun at reagere på de aktuelle udfordringer, men også at positionere virksomheden til at trives på lang sigt.

Book et uforpligtende møde

Udfyld nedenstående, bliv kontaktet og lad os aftale nærmere.

Vi sender med det samme

Din guide til prisoptimering

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev.