Strategi

Find din rigtige strategi til at udfolde dit fulde potentiale

Formål

Sikre den kort- og langsigtede udvikling af din virksomheds fulde potentiale.

Resultat

Vi udvikler i samarbejde med dig en konkret, handlingsorienteret strategi, som vider dig vejen hen mod din virksomheds 1, 3 og 5 års mål. 

Studier viser, at mindre virksomheder, der får udarbejdet en strategi, vækster 30 % mere!

Potentiale og metode

Virkeligheden er den, at kun 44 % af mellemstore og større virksomheder anvender strategisk planlægning (Bain & Company), og det tilsvarende tal for små virksomheder er markant mindre, hvilket er en skam, da det økonomiske potentiale i strategisk planlægning er betragteligt: Mindre virksomheder, der foretager strategisk planlægning, skaber over 30 % mere vækst end virksomheder, der ikke foretager strategisk planlægning som dokumenteret af Burke et al.

Enhver ambitiøs virksomhed bør derfor investere i at høste potentialet i en god strategi, og i tæt samarbejde med dig og din virksomhed foretager Forsberg & Co en skræddersyet, værdiskabende strategisk planlægning via tre konkrete skridt:

  • Analyse
  • Strategi
  • Handlingsplan

1) Analyse

Vi tager en række dybdegående, datadrevne modeller og analyseværktøjer i brug for at identificere din virksomheds svagheder, styrker, processer, positionering, trusler og muligheder.

2) Strategi

Udarbejder en solid strategi, skræddersyet til dig og din virksomhed, således at din virksomhed kan opnå hurtige og vedvarende konkurrencefordele.

3) Handlingsplan

Forsberg & Co udarbejder en konkret, målbar, letforståelig strategi-handlingsplan, som herefter på effektiv vis vil blive implementeret i din virksomhed. Realiteterne er, at kun de færreste virksomheder besidder et ambidekstralt tankesæt, hvor virksomheden både er i stand til at drifte succesfuldt sideløbende med, at der foretages større strategiske transformationer. En stor undersøgelse (Katzenbach) på +2.200 medarbejdere, managere og ledere har dokumenteret, at succesraten for større forandringsinitiativer kun er på 54 %. Den rette implementering af strategien er med andre ord altafgørende, og hos Forsberg & Co har vi stor erfaring i at sikre, at vores kunder får implementeret den udarbejdede strategi på succesfuld vis.

En skræddersyet strategisk planlægning udarbejdet af Forsberg & Co vil kort og godt sikre udviklingen af din virksomheds fulde potentiale og etablere grundlaget for at bringe dig og din virksomhed langt foran dine nærmeste konkurrenter. 

Strategi

Seneste nye artikler

Marketing Strategi
Strategi

Find din rigtige marketing strategi

Succesfulde marketing strategier omfatter principper og metoder, som er bevist effektive til at: Målrette de rigtige ressourcer mod de mest interessante kunder, bygge og forbedre ...
Læs mere

FAQ

En strategiproces er en systematisk tilgang til at udvikle, implementere og overvåge virksomhedens langsigtede mål. Den omfatter dataindsamling, analyse, målformulering, planlægning, implementering og løbende evaluering for at opnå succes og konkurrencefordel på markedet.
En strategi er afgørende, da den giver retning, mål og beslutningsramme. Den hjælper med at optimere ressourceallokering, identificere styrker og forbedre konkurrenceevnen. En strategi fremmer også effektivitet, koordination og bedre positionering på markedet.

En god strategi kan indeholde forskellige faktorer, men indeholder typisk, realistiske mål, differentiering, helhedsorienteret overvejelse, fleksibilitet, klare handlinger og kommunikation, målbare resultater og ledelsesforpligtelse.

Book et uforpligtende møde

Udfyld nedenstående, bliv kontaktet og lad os aftale nærmere.

Vi sender med det samme

Din guide til prisoptimering

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev.